Hem Om förskolan Verksamhet Köket Blanketter
Påskbergets förskola är en fristående förskola i Varberg.

Vi tar emot ca 60 barn i åldrarna 1-6 år, fördelade på 4 avdelningar
Musslan & Böljan har barn mellan 1-3 år. Pärlan och Snäckan har barn i åldrarna 3-6 år.

På Påskbergets förskola är vi 15 personal, varav en kokerska som jobbar i vårt kök där hon bakar bröd och lagar vår goda mat varje dag. Vi har både kvinnlig och manlig personal på förskolan och våra utbildningar är förskollärare, barnskötare och resturangutbildning.

Förskolan har öppet måndag-fredag, 6.30-17.30 (vid behov upp till 12 timmar).
På sommaren har vi inte ordinarie verksamhet på förskolan under 3-4 veckor, men vid behov löser vi omsorgen på annat sätt under dessa veckor.

Varje läsår har vi även 3-4 dagars planerings och utvärderingsdagar på förskolan (fördelade över året). Dessa dagar meddelas i god tid. Se Läsårstider

Avgifterna följer Maxtaxa och betalas i slutet av varje månad och de barn som går under Allmän förskola dvs. 15 timmar i veckan, följer skolans terminer och är lediga alla lov och klämdagar.

Alla barn på förskolan är försäkrade genom Varbergs kommuns försäkring under sin vistelse på förskolan samt under färd till och från förskolan.

Kontakt med förskolan
Ansökan om plats